Vi præsenterer det nye CHAT BOARD® dream team!

SQUAD by RUMRUM x CHAT BOARD text
CHAT BOARD SQUAD Professor Black RAL 7021 with Collectors in closeup

et inter-skandinavisk samarbejde…

Med et elegant formsprog, i overensstemmelse med det skandinaviske ideal om at forene form og funktion i perfekt sammenhæng, repræsenterer hvert medlem af CHAT BOARD® SQUAD det ultimative inden for både nøgtern funktionalitet og kompromisløs æstetik i et tidssvarende og strømlinet design af de svenske rumdesignere par excellence, RUMRUM.

Hvert enkelt produkt i SQUAD kollektionen fremstår misundelsesværdigt strømlinet og agilt i udtryk og funktion og udmærker sig desuden ved sin exceptionelle brugervenlighed, såvel som ved sit stærke visuelle og taktile appeal. Hver for sig repræsenterer de essentielle egenskaber, men sammen udgør de et uovertruffet hold af hårdarbejdende og alsidige multitaskers.

Fra de tidligste stadier af den første skitsefase og frem til dagen for den endelige færdiggørelse har SQUAD været en holdindsats på alle fronter, udviklet i tæt samarbejde med RUMRUM ud fra et ønske om at levere det ultimative in-house konsulentteam, der smidigt tilpasser sig enhver form for arbejdsplads og -praksis. Resultatet er en selvstændig produktserie bestående af 6 primære elementer: tre fritstående, mobile enheder, to faste bordskærme samt en flytbar borddeler, alle ledsaget af deres helt eget opbevaringsteam, SQUAD Collectors.

fritstående, mobile enheder

The Professor og the Teacher er de akademiske, men underholdende, undervisere, der giver plads til at udfolde sig kreativt og dynamisk inden for trygge rammer, hvor the Runner har en mere fysisk tilgang, værdsætter sin uafhængighed og foretrækker at underspille sin beherskelse udadtil.

CHAT BOARD Professor Mobile board
The Professor
CHAT BOARD Teacher mobile board
The Teacher
CHAT BOARD SQUAD The Runner front elevation and detail
The Runner

bordskærme og -deler

The Guards er beskytterne, der skaber et personligt frirum på afstand af visuel støj og uønskede distraktioner, og desuden tilgodeser den enkeltes behov for at sætte sit eget præg på omgivelserne. Deres nære slægtning, the Poet, deler mange af de samme egenskaber men sætter pris på en lidt større grad af bevægelsesfrihed og tenderer det spontane.

CHAT BOARD SQUAD The Guard with table and backside detail
The Guard
CHAT BOARD SQUAD The Poet with table and closeup with BuzziFelt
The Poet

opbevaring

The Collectors er de utrætteligt tro følgesvende på tværs af hele kollektionen. De tager sig at det praktiske, gør det hele lidt nemmere for alle andre og vil altid hænge i til det sidste.

CHATBOARD The Collectors closeups in RAL7021 and RAL9001
The Collectors

fakta

Formsproget er holdt bevidst underspillet og minimalistisk. De lette, pulverlakerede stålstel fungerer som elegant forenklede, men multifunktionelle, rammer for de skrivbare, magnetiske glasflader og/eller lyddæmpende BuzziFelt filttavler på SQUAD enhedernes to sider. Disse både kontrasteres og fremhæves af perforerede stålpaneler, der er indlejret i stellets ramme, og som fremstår i et klart geometrisk, kvadreret mønster. I SQUAD er form lig med funktion, og hvert enkelt element tjener et formål. De fleksible Collectors er nemme at fastgøre og flytte rundt efter behov, er en praktisk opbevaringsløsning til tuscher og personlige småting og skaber samtidig et vertikalt mønster, der vil være lige så individuelt som brugeren.

Alle enheder i SQUAD kollektionen er designet og fremstillet i Skandinavien. De leveres fladt pakket og samles nemt på stedet, hvorved både fragtomkostninger og miljøpåvirkning reduceres betydeligt.

SQUAD er skabt til at give større bevægelsesfrihed og plads til kreativ udfoldelse på arbejdspladsen og opfordrer til at genopdage, og endda genopfinde, den analoge tilfredsstillelse, der opstår, når tanker og ideer tager fysisk form og får deres eget liv. Designet er et direkte udtryk for en overbevisning om, at det at arbejde skal være lige så sjovt og stimulerende, som det er produktivt.

Kontakt os for mere information

SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER AND STAY UP TO DATE WITH NEWS, PRODUCT LAUNCHES AND EVENTS.

You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us, or by contacting us at info@chat-board.dk Your information will be handled with great consideration and respect.

Insert your mail address here: