CHAT BOARD® PRODUKTNYHED | EFTERÅRET 2018

CHAT BOARD® CAVE & Sketch Board af SALTO & SIGSGAARD – nu bliver det personligt…

CHAT BOARD® lancerer i efteråret 2018 en helt ny produkt-duo: CAVE & Sketch Board. Formgivet i overensstemmelse med CHAT BOARD®s karakteristiske æstetik og klare designmæssige greb, men i et håndterbart, taktilt og brugervenligt format, er Sketch Board den personlige glastavle til skitser, noter og idéer. Den fine glasoverflade, klare farver og rene linjer er med til at give den det umiskendelige præg af kvalitet og holdbarhed, der gør dette produkt til et must for enhver designelsker.

I møder eller tænksomme stunder er Sketch Board det oplagte alternativ til notesblokken, skitsebogen eller post it-en. Den glatte overflade er ideel til at visualisere idéer og indfald, og det er problemløst at rette og slette undervejs efter behov. Efterfølgende forbindes individuelle tanker og noter i et sammenhængende billede, og det store kontekstuelle overblik skabes, når hver enkelt mødedeltager hænger sit personlige Sketch Board op på den store, fælles CHAT BOARD® Classic.

SALTO & SIGSGAARDs tidsløse, næsten arketypiske design fortsætter over i CAVE, den uundværlige, bærbare opbevarings-, transport- og displayenhed, der desuden er en sikker ”hule” for dens fire medfølgende Sketch Boards. Det strømlinede design, klare funktion, velovervejede materialevalg og taktile overflader gør CAVE, såvel som Sketch Board, til en fornøjelse at anvende.

CHAT BOARD CAVE and Sketch Boards CHAT BOARD CAVE open in Anthracite and Sketch Boards CHAT BOARD CAVE Anthracite profile

 

 

SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER AND STAY UP TO DATE WITH NEWS, PRODUCT LAUNCHES AND EVENTS.

You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us, or by contacting us at info@chat-board.dk Your information will be handled with great consideration and respect.

Insert your mail address here: