Smart måde at låne penge på

CHAT BOARD®  produkter er multifunktionelle magnetiske glas- og skrivetavler. De gør det muligt at udtrykke sig selv med ord og billeder, samle informationer, organisere og planlægge.

CHAT BOARD® produkter er i sig selv designstatements – det unikke design, det store udvalg af farver og den elegante overflade har gjort disse produkter foretrukne på kontorer, i showrooms og i private hjem verden over. CHAT BOARD® følger de traditioner og værdier der har gjort dansk design verdenskendt.

CHAT BOARD® tilbyder løsningen på en konkret udfordring: At skabe rum og rumligheder der indbyder mennesker til at udtrykke sig selv på hver deres måde og som samtidig afspejler personlig identitet og corporate design.

Firmaet

CHAT BOARD A/S (tidligere Focus Products A/S) blev grundlagt i 1982 af glasspecialisten Hans Henning Jensen. Hovedvægten dengang lå på produktion af skærmfiltre fremstillet af specialglas lamineret med optiske coatings.

Vision

Ved at udvikle produkter og løsninger der kombinerer høj kvalitet med æstetik og funktionalitet ønsker vi at give mennesker redskaber til kommunikation, præsentation og personligt udtryk.

Vores mål er at blive markedsførende ved konstant at finde optimale løsninger på individuelle kundeforespørgsler til indretning med funktionelle glasflader.

Home Chatboard

Idéen

I 2003 trådte Josefine Honoré ind i firmaet og havde en idé om at kombinere sin fars omfattende glastekniske erfaring og hendes sans for indretning og design. Dette blev starten på udviklingen af CHAT BOARD® Classic i form af en helt unik og moderne magnetisk glas opslagstavle. Et nyt originalt dansk designet produkt var hermed skabt.

Gennembruddet

CHAT BOARD® Classic blev meget hurtigt et efterspurgt produkt af bl.a. arkitekter, indretningsarkitekter og privatpersoner til udsmykning og indretning af moderne virksomhedsdomiciler og private hjem.

I dag producerer CHAT BOARD, udover det originale CHAT BOARD® Classic, også mobile tavler, garderober, plannere, glasborde, projektionslærreder, kundespecifikke design løsninger såvel som produkter med print på glas. Design og produktudvikling foretages i tæt samarbejde mellem far og datter, men også med unge og anerkendte danske designere.

CHAT BOARD® er i dag vokset til at være et internationalt designbrand med eksport til hele verden.

Home Chatboard

Kundereferencer

Vores kunder omfatter både mindre virksomheder og privatpersoner såvel som store, globale virksomheder, organisationer og institutioner over hele verden.

SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER AND STAY UP TO DATE WITH NEWS, PRODUCT LAUNCHES AND EVENTS.

You can change your mind at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any email you receive from us, or by contacting us at info@chat-board.dk Your information will be handled with great consideration and respect.

Insert your mail address here: