CHAT BOARD® magnetic glass boards

We manufacture a wide range of coloured magnetic glass boards including the original CHAT BOARD® Classic – a unique magnetic glass memo board alternative to traditional whiteboards.

Kundeservicemedarbejder, 1 årigt barselsvikariat, søges til hastigt voksende international design virksomhed.

Focus Products A/S producerer designprodukter til førende forhandlere og arkitekter både nationalt og internationalt. For stillingen kræves det derfor, at du trives i et travlt miljø, hvor der er høje forventninger til, at du har et højt energi-og serviceniveau, har styr på processer, kvalitet, løbende forbedringer og praktiske indspark. Det er afgørende, at du er i stand til at arbejde selvstændigt, er beslutningsorienteret og udviser kommerciel forståelse. Du skal trives i et mindre team med et stærkt sammenhold, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling.


Stillingen kræver, at du er stærk sproglig, da de internationale kunder og leverandører anvender engelsk og tysk som hovedsprog. Kendskab til de nordiske sprog er ligeledes en fordel. Det vil være plus point, hvis du har branchekendskab og har interesse indenfor design verdenen.


Kundeservicemedarbejder: Til salgs- og kundeafdelingen søges en kandidat der vil være med til at supportere kunder i Danmark og internationalt i et udfordrende job, hvor tingene kan ske hurtigt og dagene sjældent er ens.


Arbejdsopgaverne er bl.a.:

- Håndtering af daglige operationelle opgaver, både telefonisk og ved direkte henvendelse
- Ordrebehandling og Produktionsplanlægning
- Håndtering af kundedatabase
- Sikring af god indslusning af nye kunder samt opfølgning
– og sikre gode relationer til danske og internationale kunder
- Telefonisk kontakt/salg overfor eksisterende kunder
- Ad hoc. opgaver 

Som person skal du ”smile igennem telefonen”, være positiv og glad, trives med at arbejde indenfor administration, kundeservice, salg og koordinerende opgaver. Du skal være kvalitetsbevidst, serviceminded og møde folk i øjenhøjde. Du sætter en ære i at yde dit bedste og trives med at få løst problemerne på en positiv og struktureret måde.

Smedeholm 15 DK-2730 Herlev
CVR No. DK 15806230 info@chat -board.dk www.chat-board.dk
T: +45 4484 5144 F: +45 4484 5688
FOCUS Products A/S

Interesseret

Er du interesseret i ovenstående stilling, hører vi meget gerne fra dig. Der tilbydes en spændende og alsidig stilling i et internationalt og dynamisk miljø, hvor vi arbejder ud fra hyggelige kontoromgivelser i Herlev. Forventet opstart er senest 1. april 2016. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Josefine Honoré på Mobil 2214 5148