CHAT BOARD® magnetiske glastavler

Vi producerer en bred vifte af farvede magnetiske glastavler inklusiv den originale CHAT BOARD® Classic – en unik magnetisk glastavle og et perfekt alternativ til traditionelle whiteboards.

Company Portrait 2017

26-01-2017 21:34:17


undefined

VIRKSOMHEDSPORTRÆT: DET BLI’R I FAMILIEN

Den danske virksomhed Focus Products A/S har på 15 år udviklet den magnetiske glastavle Chat Board Classic til et multiprodukt, der er blevet et vigtigt element i moderne kontor- og boligindretning. Virksomheden blev grundlagt af Hans Henning Jensen i 1982. Han producerede dengang skærmfiltre af specialglas med optisk coating, som blev monteret på datidens computere for at eliminere lysreflekser fra skærmen. Det er den selvsamme type specialglas, der siden blev til Chat Board Classic. I dag står datteren, Josefine Honoré i spidsen for Focus Products, mens Hans Henning Jensen er blevet R&D med fokus på produktudvikling, specielt på akustiske løsninger, der kan implementeres i Chat Board-produkterne.

Virksomheden ligger i Herlev nord for København. Bag showrooms, kontorer og lager står de store maskiner til udskæring side om side med en kæmpestor farveprinter, der kan trykke logo, billeder og grafik på glastavlerne. ”Ved at have produktionen tæt på, er der ikke langt fra ide til beslutning og til det færdige produkt, når en kunde ringer,” fortæller Josefine Honoré. ”For os er det vigtigt, at når produktet er dansk, er produktionen det også.” Focus Products har alle dage været en familievirksomhed. Josefine har været med siden 2002. Det var bl.a. hende, der sammen med broderen Jesper, fik ideen til at bruge glasset på en ny måde: Give det nye farver og gøre det magnetisk, så det kunne bruges som opslagstavle samtidig med, at man