CHAT BOARD® magnetiske glastavler

Vi producerer en bred vifte af farvede magnetiske glastavler inklusiv den originale CHAT BOARD® Classic – en unik magnetisk glastavle og et perfekt alternativ til traditionelle whiteboards.

Med design og produktion i Danmark er CHAT BOARD® i dag vokset til at blive et internationalt anerkendt varemærke med eksport over hele verden. Vi producerer en bred vifte af magnetiske glastavler til skrift og tegning herunder klassiske whiteboards, mobile glastavler, whiteboard plannere, garderober, glasborde, shelves og specialdesignede løsninger.

Magnetiske glastavler til skrift og tegninger: For folk i kreative miljøer, til planlægning, diskussioner, kommunikation, deling og brainstorming.

CHAT BOARD® glastavler er ideelle til arbejdsmiljøer og indendørs brug som følge af deres unikke udtryk i form af farver og størrelser. De magnetiske glastavler giver helt nye muligheder for at kombinere indretning og design af moderne hovedsæder og private hjem - smukke stykker design til ethvert arbejdsrum lige fra receptionsområder, konferencerum til direktionskontorer såvel som undervisningsmiljøer og sundhedsinstitutioner.